Home
Home About VERCORE Contact VERCORE Programs Application Alumni International Students Special Ocasions

Descopera Toronto,Canada si dobandeste noi calificari in calculatoare personale la VERCORE Business Academy - in inima orasului. Este dorinta si angajarea Academiei Vercore de a transfera aptitudini tehnice si noi cunostiinte studentilor straini, intensificarea si aprofundarea terminologiei tehnice in engleza in domeniul calculatoarelor personale.

Suntem convinsi ca aptitudinile si cunostiintele dobandite vor servi atat in cariera ta profesionala cat si in viata personala.  

Programa a fost conceputa ca studentii sa-si intensifice, limbajul de comunicare in engleza si aptitudinile tehnice in domeniul calculatoarelor.

VERCORE Business Academy este o scoala privata cu personal profesionist, care este inregistrata la Ministry of Training, Colleges and Universitiesdin Toronto, Canada.

Invata cunostiinte si aptitudini tehnice inscriindu-te la   Engleza - pentru competenta tehnica in calculatoare personale. Cursul dureaza 14 saptamani.

Pentru detalii va rugam sa vizitati pagina noastra de web www.vercore.com si inscrieti-va on-line!

La Vercore nu invatati numai despre tehnica noua in domeniul calculatoarelor ci si despre afaceri, stilul de viata canadiana si principiile muncii in Canada folosind engleza ca mijloc de comunicare. Metodele de predare sunt oral si scris utilizand engleza ca a doua limba. Programa pune accent egal pe teorie si practica. Scopul studiului in laborator este de a descoperii indemanarile practice, care vor consolida obiectivele majore ale cursului. Lucrul practic este nevoie pentru a furniza o atitudine increzatoare cunostiintelor teoretice. 

VERCORE asigura absolventilor descoperirea increderii in sine, intr-o functie in cadrul industriei de calculatoare .

Inscrie-te acum la VERCORE Business Academy si completeaza aplicatia on-line.

Noi privim increzatori sa va vedem aici in Toronto !  

Home | About us | Contact us | Programs | Application | Alumni | International

Copyright 2003 VERCORE International Services, Inc.